Vesttec

Header

Content

Content

Utvidelse av ALMiG G-DRIVE og V-DRIVE serien

Utvidelse av effektklassene

Serien har så langt vært tilgjengelig i klassene 30-37 kW men utvides nå til 75 kW. Dette gjelder både den frekvensstyrte V-Drive serien og G-Drive serien med direkterdrift. Maskinene er allerede i produksjon og kan nå bestilles.

 

Produktbeskrivelse

Skruekompressor-serien G-DRIVE og V-DRIVE gir konsekvent høy ytelse, samt mange funksjoner for spesielt pålitelig, energieffektiv drift og praktisk vedlikehold.

Det finnes flere nyttige utvidelser tilgjengelig for den nyeste generasjonen ALMiG-skruekompressorer: et effektivt varmegjenvinningssystem med konstant temperatur, en integrert kjøletørrer som nettopp er utformet for systemets leveringsvolum, samt de nyeste kontrollerne for å koble til komplett trykkluftstajon. Systemutvidelsene påvirker ikke kompressorens fotavtrykk i det hele tatt.

Valgfri integrert kjøletørrer

I denne versjonen er kjøletørkeren integrert i systemet for å spare plass. Kompressoren brukes til å forsyne tørketrommelen med strøm, kontrollere den og beskytte den mot frysing hvis den drives på «underbelastning». Parametrene til kjøletørkeren er nøyaktig skreddersydd for respektive kW-klasse og tørketrommelen kan ikke «omgåes».

Energibesparende fartskontroll

Alle varianter er også tilgjengelig med energisparende hastighetsregulering. Det er her den høyeffektive direkte stasjonen kommer i bruk: høyfrekvensdrivmotoren opererer med enestående effektivitet over hele hastighetsområdet.
Driftstrykket kan justeres trinnløst fra 5 til 13 bar. Frekvensomformeren av høy kvalitet er lett tilgjengelig i kontrollkabinettet. En optimalisert kjøleluftguide gir optimal ventilasjon. Omformere og kabler er elektromagnetisk skjermet.

Varmegenvinningsanlegg

Alle våre systemer er utformet slik at et integrert varmegenvinningssystem kan monteres i dem – enten direkte på fabrikken eller som en etterfølgende ettermontering. Med dette systemet kan energiforbruket til generering av trykkluft omdannes nesten helt til brukbar varme; For eksempel som varmtvann for tilførsel til varmesystemer eller for oppvarming av prosessvann eller industrielt vann. Den konstante temperaturen til varmegenvinningssystemet sikrer pålitelighet.

Reduserte servicekostnader

G-DRIVE og V-DRIVE skruekompressorer er veldig enkle å vedlikeholde: alle komponenter er lett tilgjengelige fra den ene siden og de store lydisolerende dørene er enkle å fjerne. Dette reduserer vedlikeholds- og nedetidene til et minimum, og sikrer at servicekostnadene er fullstendig håndterbare.

Skrevet in ProduktnyheterTagged , , ,

Widgets

BESØK OSS

Vestec as

Møllevegen 1A

4353 KLEPP STASJON

AVD. ØST

Gjellebekkstubben 10

3420 LIERSKOGEN
Alle adresser

ANDRE KANALER

Du finner Vestec også i sosiale medier

  • facebook
  • in
  • twitter
  • youtube

Achilles UNCE ID: 119689

Achilles StartBANK ID: 148999

 

Go to top page