Vesttec

Header

Content

Content

XP kompressorserier fra ALMiG Kompressoren GmbH

Tre nye kompressorserier er lansert sist uke i Tyskland fra Almig kompressorer. Kompressorene beholder de tradisjonelle navnene, BELT, GEAR og VARIABLE, men utvides med tillegget XP.

Dette en av de største endringene i produktspekteret til Almig noensinne. Splitter nye modeller som er tilpasset forskjellige segmenter

 

BELT XP

er en kompressor med bedre ytelse enn tidligere men som er kompakt og har effektiv transmisjon via V-belte. Effektklasse 4-37 kW.

Lær mer om BELT XP

 

 

VARIABLE XP

Idag selges det mest frekvensstyrte kompressorer, spesielt fra 22 kW og oppover. Almig sin VARIABLE serie har vært svært gode kompressorer i mange år og er nå totalt redesignet med høyere effektivitet og mer moderne teknologi tilpasset dagens krav og forventninger til kompressorer. Effektklasse 22-200 kW.

Lær mer om VARIABLE XP

 

 

 

GEAR XP

Kraftpakker av noen kompressorer med heftige komponenter og smarte løsninger. Disse kompressorene er designet med tanke på høyest mulig driftssikkerhet samtidig som kostnadene holdes på et minimum. Spesielt utviklet for å mellomstore til store behov for trykkluft. Effektklase 22-200 kW.

Lær mer om GEAR XP

 

 

 

 

Skrevet in Produktnyheter

Widgets

BESØK OSS

Vestec as

Møllevegen 1A

4353 KLEPP STASJON

AVD. ØST

Gjellebekkstubben 10

3420 LIERSKOGEN
Alle adresser

ANDRE KANALER

Du finner Vestec også i sosiale medier

  • facebook
  • in
  • twitter
  • youtube
Go to top page