Vesttec

Header

Content

Hovedleverandører trykkluft

Almig Kompressoren GmbH ble etablert i 1923 og er lokalisert i Köngen like utenfor Stuttgart i Tyskland. Her er to fabrikker som produserer skruekompressorer. Almig er i dag eid av Fusheng som er et globalt taiwanesisk foretak. Ca 200 personer er i dag ansatt ved fabrikken i Tyskland og det meste av produksjonen foregår her, samme sted som i 1923.  For mer infomasjon om Almig ta en kikk på deres hjemmeside; www.almig.de

Vestec har levert Almig kompressorer siden 2009 med stor suksess, og er importør av Almig kompressorer til Norge. Vi er også ansvarlige for garantier på Almig maskiner i Norge. Vi leverer kompressorer over hele landet.

Se presentasjonsvideo

Omega-Air d.o.o. ble etablert i 1988 i Ljubljana. Det første trykkluftfilteret så dagens lys tre år senere i 1991. Siden den gang har Omega produsert tusentalls filter, filterelement, drenering og etterbehandlingsutstyr. I dag har Omega ca 180 ansatte fordelt på to fabrikker i nærheten av Ljubljana. Innovasjon og utvikling kjennetegner Omega og det er imponerende hva det lager i egen fabrikk.

Vestec har levert Omega-Air Produkter siden 1998. Dette er en av våre beste leverandører og vi er stolte av å representere dem.

Se produktpresentasjonsvideo.

Hovedleverandører rengjøringsmaskiner

IPC Foma er nordisk hovedkontor og distribusjonssentral for IPC Foma rengjøringsprodukter. I Italia, en av Europas ledende industrinasjoner der mange av verdens mest kjente og teknisk avanserte produkter produseres, har vi vårt hovedsete.

Vestec as er service og garantiverksted for IPC FOMA i Rogaland. 

Gjennom generasjoner med forskning, utvikling og produksjon har vi bygget opp en kompetanse som har satt oss i stand til å erobre en suveren lederrolle innen mange produktområder. Våre produkter produseres etter ISO 9001 og innehar alle relevante godkjenninger og sertifikater.

Ved å produsere ved egne fabrikker og distribuere varene gjennom eget nordisk anlegg, har vi tilrettelagt forholdene slik at våre kunder får svært gode produkter til best mulig betingelser.

Våre produkter og løsninger er i stor grad tilpasset det markedet vi betjener. Gjennom vår ekspertise spesialtilpasser vi produktene ytterligere, slik at våre kunder oppnår best mulig lønnsomhet ved å velge IPC Foma.

Selskapet ble stiftet i 1989 og er nå eid av Kristian Pausgaard. Vi produserer våre egne program for vaskeanlegg for rengjøring og avfetting. Avfettningsanleggene brukes innen flere bransjer, og det meste av vaskeanlegg er leveres til metallindustrien, autoindustri og trykkeribransjen.

Alle våre vaskeanlegge monteres på fabrikken i Vejle, der vi også har demoanlegg hos Vestec med relevant avfetting rengjøring / avfetting av ulike enmer. Vi ønsker at kunden skal bruke demofasilitetene med oss, slik at vi sammen kan finne den beste løsningen av oppgaven.

Alle våre industrielle vaskeanlegg er bygget med fokus på kvalitet og funksjon, og kundespesifikke løsninger vil bli testet nøye. Våre servicebiler som kjører fra våre avdelinger og betjener hele landet.

Selskapet ble grunnlagt av Jan Hedeby Sørensen, med sine mer enn 25 års erfaring i bransjen, ønsket å skape en mer kundefokusert selskap med kunden hele veien, hvor samarbeid og løsningen er i fokus. Derfor håndterer Anmasi i dag, alt fra de riktige vaskemuligheter og logistikk til kjemi.

Vi er spesialister på alt relatert til vask og renseteknologi for industrien, og har et bredt spekter av standardløsninger, men fungerer også veldig mye med spesialiserte løsninger for eksempel, robotceller. Vår kunnskap er svært spesialisert i: Rengjøring med ultralyd, spray vasking, kjemikalier og løsemidler.

Vi er et dedikert team av medarbeidere som deltar i felles innsats mot å gi de beste løsningene for deg som kunde. Vi ønsker å tilby en produktiv, bærekraftig og fremtidsrettet løsning som fremfor alt brukervennlig. Dette er felles for alle våre løsninger, og vil se at vi er alltid med deg hele veien i prosessen, uavhengig av omfanget av oppgaven.

Widgets

BESØK OSS

Vestec as

Møllevegen 1A

4353 KLEPP STASJON

AVD. ØST

Gjellebekkstubben 10

3420 LIERSKOGEN
Alle adresser

ANDRE KANALER

Du finner Vestec også i sosiale medier

  • facebook
  • in
  • twitter
  • youtube
Go to top page