Vesttec

Header

Content

Content

Vakuum systemer fra PVR Vakuum design

Vi er glade for å fortelle at vi har inngått distribusjonsavtale med PVR design, spesialist på vakuumsystemer. PVR har produsert vakuumsystemer i mer enn 50 år og har et bredt spekter av produkter og kompetanse.

Næringsmiddel
Vi introduserer deg alle PVR-produktene som angår næringsmiddelindustrien og vakuumemballasje (også i modifisert atmosfære) som vakuumkamre, termoformingsmaskiner, avluftingssystemer, tappesystemer, melkeproduksjon, frysekamre, evisceration-systemer, kjøttekstrudere og frysetørkere.

Kjemisk og farmasøytisk
Innsikt for alle problemstillinger knyttet til PVR-produkter som brukes i kjemiske prosesser som oljedekontaminering, avgassing, malingsblanding, medisintørking, pneumatisk transport, resirkulering av løsemidler, destillasjonssystemer.

Emballasje og håndtering, plast
Alt du trenger å vite om PVR-produkter som brukes med termoformingsmaskiner, blemmemaskiner, pneumatiske transportører, posisjonerings-/håndteringssystemer, granulathåndtering, plastekstrudering og CNC-fresere.

Elektrisk industri
Alle PVR-produkter som angår elektroindustrien for eksempel transformatortørking, impregnering av motorer eller transformatorer, konstruksjon av lamper og pærer, halvlederindustrien, solcellepaneler og LCD-paneler.

Medisinsk
Referert til alle PVR-produkter som brukes i medisinsk sektor som sentraliserte sykehusvakuumsystemer, tannimplantater, autoklaver for sterilisering, lekkasjedetektorer, ozongeneratorer, laboratorier og kosmetikkindustrien.

Andre applikasjoner
Vi snakker om alle de PVR-produktene som brukes i metallisering, varmebehandlinger, gassanalysatorer, glass-/keramikk-/mursteinsindustrien, marmor- og agglomerasjonsindustrien, vannrenseanlegg og jordsanering, tretørking, trykkemaskiner og sentraliserte vakuumsystemer.

Dette er et spennende samarbeid som gjør oss til en mer komplett leverandør og er en naturlig utvidelse av våre tjenester. Nettsiden vil oppdateres med produkter fortløpende, men vi er allerede klar til å svare på forespørsler som måtte komme.

For mer informasjon ta kontakt på salg@vestec.no

Skrevet in UncategorizedTagged , ,

Widgets

BESØK OSS

Vestec as

Møllevegen 1A

4353 KLEPP STASJON

AVD. ØST

Gjellebekkstubben 10

3420 LIERSKOGEN
Alle adresser

ANDRE KANALER

Du finner Vestec også i sosiale medier

  • facebook
  • in
  • twitter
  • youtube

Achilles UNCE ID: 119689

Achilles StartBANK ID: 148999

 

Go to top page