Vesttec

Header

Content

Content

Ny daglig leder – Stian Osmundsen

Endring av daglig leder

Etter flere år som fungerende daglig leder er endringen formalisert fra nyttår. Stian Osmundsen har jobbet i Vestec i 17 år og har hele tiden hatt ansvar for økonomien. I fem år jobbet han med regnskap ved siden av studier. Etter endt utdanning som sivilingeniør overtok han som salgsleder. Vestec har vært i konstant vekst siden starten og det er ingenting som tyder på at veksten skal stoppe.

Nye målsetninger, samme verdier

Den nye daglige lederen har hele tiden jobbet under mottoet at hvis utviklingen stopper, da slutter man å være god. Resultatet av denne tankegangen har medført kontinuerlig endring og forbedring helt fra etableringen. Det har blant annet resultert i et eget servicekonsept som vi jobber med hver eneste dag. Et system for systematisert planlegging vedlikehold og drift som kundene våre setter lit til. Det gjør oss i stand til å reagerer raskt og finne informasjon om kundenes anlegg uansett hvor vi befinner oss. Vårt mål om å være den beste samarbeidspartneren henger høyt og stiller store krav til oss i alle sammenhenger. Sammen med våre leverandører skal vi finne nye løsninger og utfordre både oss selv og våre kunder på å tenke nytt og skape endring til det bedre. Vi bygger stein på stein og øker omsetning og antall ansatte. Vi skal fortsette å vokse med minimalt med voksesmerter.

Avtroppende daglig leder

Terje Osmundsen skal forsette i Vestec med redusert stilling og ser frem til en roligere hverdag. Han har drevet eget firma i nesten 40 år. Først som Hymaco Maskinservice AS, så noen år under ABB Service før Vestec ble etablert. Han har alltid vært opptatt av kvalitet. Det skapes ved å være opptatt av detaljer, eller det lille ekstra. Rett og slett gjøre en god og samvittighetsfull jobb. Da skapes tillit og gode resultater både for kundene og Vestec.

 

 

 

 

 

Skrevet in AktueltTagged ,

Widgets

BESØK OSS

Vestec as

Møllevegen 1A

4353 KLEPP STASJON

AVD. ØST

Gjellebekkstubben 10

3420 LIERSKOGEN
Alle adresser

ANDRE KANALER

Du finner Vestec også i sosiale medier

  • facebook
  • in
  • twitter
  • youtube

Achilles UNCE ID: 119689

Achilles StartBANK ID: 148999

 

Go to top page